Sporten bij sportschool Elst, de beste sportschool in de regio!

Sportschool Elst is wat mij betreft de beste van de regio!Sportschool Elst

Wanneer ik aan iets begin verlies ik vaak al snel mijn motivatie. Nu ik bij sportschool Elst zit heb ik daar geen last meer van! Ik heb inmiddels zoveel sporten gedaan, solo sporten maar ook in teamverband. Geen van allen heb ik langer als 2 jaar volgehouden. Toch ben ik wel een sportief persoon die houdt van een beetje beweging. Ik kreeg toen van een vriend de tip om eens een kijkje te gaan nemen bij sportschool Elst. Volgens hem was dit een zeer fijne sportschool met erg vriendelijk personeel, het personeel was niet alleen erg vriendelijk maar ze wisten ook waar ze het over hadden. Toen ik langs ging bij de sportschool werd ik ontvangen door erg vriendelijk personeel. Ik gaf aan graag een proefles te doen om eens te kijken of de sportschool mij beviel. Ik kreeg een korte rondleiding door het gebouw en werd daarna overgedragen aan een fitness instructeur. Ik werd door hem in de gaten gehouden of de oefeningen goed gingen en kreeg tussendoor een aantal tips over hoe ik de oefening beter of effectiever kon uitvoeren! Ik vond dit een zeer prettige ervaring en heb me na de proefles ook meteen ingeschreven voor een abonnement. Ik ben nu 5 jaar later en ik sport er nog steeds, dit is de eerste keer dat ik iets zo lang heb volgehouden.

Of ik sportschool Elst zou aanraden?

Ik zou sportschool Elst aan iedereen aanraden om het eens te proberen! Het is echt een top sportschool met zeer vriendelijk personeel!

Geef een reactie