Tobias Krone, de beste personal trainer van de omgeving!

Bent u op zoek naar een goede personal trainer? Dan moet u bij Tobias Krone zijn!personal trainer in Deventer

Ik ben Tobias Krone zeer dankbaar! Hij heeft mij weer een leven gegeven! Ik was op mijn 35e jaar 150 kg dit was uiteraard niet gezond. Je kent wel de uitspraak van je moeder van je moeder “als je zo daar gaat kan ik je straks rollen “ dat was bij mij bijna echt zo! Ik was namelijk maar 1.58 centimeter. Ik at elke dag de hele dag door alleen maar junkfood. Ik was mijn werk kwijt geraakt dus ik zat de hele dag thuis. Ik had wel een kind maar daar kon ik al niet meer mee spelen. Daar had ik geen conditie meer voor. Toen heb ik besloten dat het zo niet meer langer verder kon. Ik voelde me ellendig, ik kwam nergens meer, mijn kind had geen vader meer, mijn kind had een verkeerd voorbeeld en ga zo maar door. Ik besloot een personal trainer in de hand te nemen.

Tobias Krone

Tobias Krone kwam op het internet als beste naar voren. Ik heb contact opgenomen en een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. 2 dagen daarna sprak ik met hem af en hebben we besloten dat hij mijn personal trainer zou worden. Ik had als doel aangegeven weer onder de 90 kilo te komen zodat ik weer leuke dingen kon doen met mijn kind. Dit was volgens hem goed te doen en hij ging mij daarin begeleiden.

Geef een reactie