Voor meer informatie over personal trainer, kijk op Physicium.nl

personal trainingHeeft u tijdens het sporten een blessure opgelopen? Dat kan heel vervelend zijn en zonder de juiste zorg alleen maar erger worden. Bij Physicum ben je dan aan het juiste adres! Voor meer informatie over de fysio kunt u terecht op hun eigen website.

Physicum is anders dan een reguliere fysiotherapie, omdat ze gebruik maken van andere technieken. De combinatie hoe ze de technieken toepassen in de praktijk, zijn door verschillende behandelmethoden te mengen. Dit gaan om de technieken van Mylogenics en Neurokinetic Therapy. Wilt u graag meer informatie over de behandelingen en technieken die fysiopraktijk Physicum aanbiedt? Kijk dan op de website voor meer informatie.

De technieken

Door gebruik te maken van de verschillende technieken, kunnen zij in staat zijn om binnen een uur al de daadwerkelijke oorzaak te vinden waar de klachten vandaan komen. Daarnaast kunnen ze naar de eerste behandeling al voor zorgen dat het lichaam beter functioneert. Dat kan komen door de afname van pijn of toename van kracht. De meeste klachten kunnen we verhelpen in 4 tot 8 behandelingen. Wanneer pijnklachten zijn ontstaan na een reparatie, kunnen ze je helaas niet verder helpen, die trajecten zijn namelijk langer dan die fysio physicum kan aanbieden.

Geef een reactie